sâm. mai 18th, 2024

Cutremur pe scena politică din România! Liviu Dragnea, atac direct la adresa lui Klaus Iohannis. „Asta este poliția politică a lui Iohannis. Eu nu mai am încredere în DNA.” Fostul liderul al PSD a făcut noi dezvăluiri despre lucrările de la Canalul Bâstroe.

Liviu Dragnea și-a pierdut încrederea în DNA

La doar câteva ore distanță după ce Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost achitată definitiv de către Înalta Curte de Casație și Justiției (ÎCCJ) în Dosarul Belina, în care este acuzată de abuz în serviciu, Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), a spus că odată cu decizia judecătorilor „se închide o legendă, care a fost o mare, mare minciună băgată pe gât poporului român”, „asta este poliția politică a lui Iohannis, niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor.”

„În primul rând sunt foarte bucuros că toți, și Sevil, și Adrian Gâdea și toți au scăpat de calvarul ăsta de 6-7 ani. Au fost ani în care DNA-ul și-a bătut joc de viețile lor, e carierele lor, de familiile lor și de toți românii. Asta este poliția politică a lui Iohannis. Niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor, eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic pentru a mă demoniza în orice fel posibil. Odată cu această decizie se închide o legendă, care a fost o mare, mare minciună băgată pe gât poporului român.

Cine răspunde pentru asta? Răspunde cineva pentru toată situația asta, pentru carierele distruse. Sevil a fost unul dintre oamenii buni pe care i-a a avut România. A fost un ministru foarte bun, un om muncitor, un specialist și o fată tare isteață. Cine plătește? Iohannis, Kovesi, PNL-ul, cine plătește pentru toate astea? Din păcate, starea de atunci este prezentă și acum în România. La o scară mai mică este prezentă și cazurile de poliție politică sunt la ordinea zilei”, a declarat, marți, Livriu Dragnea în cadrul unui interviu acordat pentru știripesurse.ro.

Vă amintim că atunci când a pornit Dosarul Belina, Liviu Dragnea a fost acuzat că Insula Belina a fost luată de firma Tel Drum pentru a-i servi drept oază de relaxare.

„Eu nu mai am încredere în DNA, am văzut prea mult rău, prea multă patimă. Nu mai am încredere efectiv! Toate numirile au fost și vor fi politice la DNA, pentru că trebuie să execute ordine. Am rămas surprins că au fost judecători care n-au ținut cont de nicio presiune și au judecat faptele. Le-am spus asta și unor prieteni, care îmi spuneau că nu mai au niciun fel de încredere în justiția românească și de aceea vor să plece din țară.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *