lun. sept. 25th, 2023

Știm prea bine că sarea poate fi considerată un ingredient minune din multe punct de vedere. Nu doar că oferă un plus de savoare mâncărurilor, dar mai are și alte întrebuințări.

În cazul în care nu știai, dacă pui un pahar de sare sub calorifer vei evita foarte multe neplăceri. Această metodă chinezească este una extrem de veche și are beneficii uimitoare, așa că merită încercată măcar odată. Ce spun specialiștii Feng Shui despre un astfel de obicei?

Ce se întâmplă dacă pui un pahar de sare sub calorifer

Sarea este bine cunoscută pentru faptul că poate să absoarbă umiditatea, iar cele mai multe gospodine știu cu siguranță acest lucru. Dincolo de asta însă, în arta Feng Shui, sarea este și un mijloc extrem de eficient când vine vorba de curățarea energiei.

Cum este posibil acest lucru și ce spun specialiștii Feng Shui? Purificarea unei case de energia negativă este la fel de importantă precum îndepărtarea prafului sau a umidității. Poate nu este clar, însă în anumite cazuri, energia se poate acumula în casă, iar de aici vin și lucruri mai neplăcute.

În casa unei persoane se întâmplă lucruri bune, dar și lucruri rele, iar această metodă cu sare armonizează energia mediului și de asemenea, oferă loc energiei pozitive, pe care vei începe să o simți în viața de zi cu zi. Astfel, în cazul în care ai avut o zi grea, sau în casa ta a avut loc un eveniment stresant, atunci pune sare grunjoasă sub calorifer într-un pahar.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *