mie. iul. 24th, 2024

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai iubite și apreciate influencerițe din România. Recent, vedeta și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu noul său look extrem de chic.

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt și și-a lăsat fanii cu gura căscată

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a experimentat foarte multe tunsori și coafuri, unele mai îndrăznețe, iar altele extrem de elegante.

Recent, vedeta a decis după trei ani de la ultima sa transformare că este momentul să facă o nouă schimbare de look așa că a apelat la un hairstylist care să o ajute să obțină tunsoarea mult dorită, iar rezultatul a fost pe măsură.

”După 3 ani de la ultima mea schimbare de look, am decis ca este momentul să facem o noua tunsoare. Yeey!  De data aceasta am optat pentru Butterfly HairCut și este una dintre tunsorile anului 2023. Am păstrat lungimea și i-am dat un aspect fresh și actual. Este ușor de coafat și pe păr drept și bucle, iar bretonul poate fi purtat în mai multe moduri. Ce ziceți? Vă place ce a ieșit?”, a scris Adelina pe strițu pe pagina sa de Instagram.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *