mar. iul. 23rd, 2024

Un detaliu din poza primită de la soț a făcut-o pe femeie să înțeleagă că acesta o înșeală. A urmat confruntarea și lucrurile s-au lămurit rapid: bărbatul a recunosut totul.

O femeie a explicat cum și-a dat seama că soțul ei o înșela, datorită unui detaliu subtil din câteva fotografii pe care i le-a trimis, chipurile de la un cazino.

Utilizatoarea TikTok @shesough a povestit povestea pe platforma de socializare, descriind cum a observat câteva „lucruri ciudate” în fotografiile pe care i le-a trimis soțul ei.

Ce detaliu l-a dat de gol pe soțul părăsit în direct pe TikTok

Femeia a distribuit pe TikTok fotografiile pe care le-a primit de la soțul ei, ambele fiind selfie-uri pe care le-a făcut în oglindă.

Și, desigur, există un indiciu foarte subtil, dar crucial în imagini- pe tejgheaua de baie din fața lui se vede în oglindă un instrument de îndreptat părul pe care îl folosesc doamnele.

Unii comentatori de pe rețeaua de socializare au observat și că bărbatul nu pare să poarte o verighetă în ieșirea cu prietenii la cazinou, semn că are ceva de ascuns.

Poate că a fost luat de aburii distracției și nu și-a dat seama că îi trimite soției cele mai clare dovezi ale infidelității sale, potrivit Joe.co.uk .  

Videoclipul a înregistrat patru milioane de vizualizări în câteva zile și a obținut peste 13.000 de comentarii.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *