lun. sept. 25th, 2023

„Noul Nostradamus” face o predicție care a ajuns rapid virală pe internet, după ce avertismentele sale anterioare s-au adeverit parțial. Vezi mai jos cine este clarvăzătorul contemporan și ce afirmație terifiantă a făcut recent.

Clarvăzătorul britanic Craig Hamilton-Parker, denumit de presă „Noul Nostradamus” după ce ar fi prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, precum și o tragedie aviatică, spune că al Treilea Război Mondial începe în acest an.

Profetul britanic supranumit „noul Nostradamus” crede că o catastrofă aviatică va fi momentul care va declanșa începutul celui de-al Treilea Război Mondial.

Totul se va întâmpla în acest an, avertizează clarvăzătorul, potrivit  Mirror.co.uk.

„Noul Nostradamus”, predicție cumplită

Noul Nostradamus spune că un conflict accidental se va dezvolta anul acesta într-un război în toată regula între marile puteri.

Va fi vorba inițial despre un incident în care va avea loc fie o „coliziune” între două submarine, fie o prăbușire între două avioane, spune astrologul britanic.

Vorbind pentru publicația Daily Star, Craig Hamilton-Parker, a spus că accidentul va declanșa un conflict mult mai mare care implică China și Rusia și acesta va deveni „cel mai grav lucru în următorii doi ani”.

„Spun de ceva vreme că am simțit că urmează un conflict serios asupra Taiwanului, ceea ce cred că se va întâmpla anul acesta. Cred că vom avea un conflict accidental în unele privințe, deoarece va fi ceva de genul coliziunii”, a declarat „noul Nostradamus”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *