lun. sept. 25th, 2023

Ileana Sterp le-a dezvăluit fanilor din mediul online cu ce probleme se confruntă, chiar înainte să nască.

Ileana Sterp este iubită și îndrăgită de mulți români, iar pe rețelele de socializare, sora lui Culiță Sterp are o comunitate generoasă de fani, cu care păstrează legătura frecvent. Tânăra împărtășește cu urmăritorii din mediul online aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, povestindu-le acestora atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Recent, însă, Ileana le-a făcut o mărturisire fanilor din mediul online, mai precis că toată sarcina s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește somnul. Viitoarea mămică a explicat, în aceeași postare, că s-a confruntat cu insomnii chiar și la prima sarcină.

„De luni de zile nu dorm noaptea. E groaznic! Am încercat și încerc să rămân pozitivă, cu toate că oboseala mă doboară uneori și insomniile au devenit insuportabile. Cum e viața… când Carla avea câteva luni, nu mă lăsa să dorm din alte motive, iar acum când doarme toate noaptea, eu stau să privesc pe tavan. Doamne, de când n-am mai avut o noapte dormită cumsecade… Aud în jurul meu femei gravide care dorm super bine și mult, se pare că la mine ambele sarcini au venit cu insomnii serioase”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *