sâm. apr. 20th, 2024
  • Unul dintre salvatorii din Kârgâzstan a declarat că echipa a găsit cadavrele a doi copii morți.
  • Anadolu a relatat ulterior că aceștia erau copiii lui Samir Muhammad și Ragda Accar.
  • Operațiunile de căutare și salvare continuă în Turcia.

Un cuplu și fiul lor au fost scoși în viață de sub o clădire de apartamente prăbușită la mai bine de 12 zile după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade a devastat părți din Turcia și Siria, deși copilul a murit ulterior la spital, a anunțat sâmbătă presa de stat turcă.

O echipă de căutare străină din Kârgâzstan i-a salvat pe Samir Muhammed Accar, în vârstă de 49 de ani, pe soția sa, Ragda, în vârstă de 40 de ani, și pe fiul lor în vârstă de 12 ani, în timp ce săpau printre dărâmăturile clădirii de apartamente din orașul Antakya din sudul Turciei, a precizat agenția de presă de stat Anadolu.

Ei au fost scoși în jurul orei locale 11:30, adică la 296 de ore după cutremurul din 6 februarie, și au fost transferați rapid în ambulanțe. Imaginile televizate arată cum medicii fixează o perfuzie la brațul bărbatului în timp ce acesta se afla pe o targă.

Unul dintre salvatorii din Kârgâzstan a declarat că echipa a găsit, de asemenea, cadavrele a doi copii morți. Anadolu a relatat ulterior că aceștia erau, de asemenea, copiii lui Samir Muhammad și Ragda Accar.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *