lun. iun. 17th, 2024

Cristi Borcea a rămas cu traume după perioada petrecută în închisoare. Milionarul român trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo București se află la cea de-a 3-a căsnicie și se simte împlinit alături de fostul fotomodel. Cei doi și-au unit destinele în 2018 și au 3 copii împreună.

Cristi Borcea a petrecut 4 ani și 4 luni în închisoare / Hepta

  • Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”
  • Dezvăluirea uluitoare a milionarului

Chiar dacă are o familie superbă și se simte liniștit în jurul celor dragi, Cristi Borcea a recunoscut că a rămas cu probleme din cauza perioadei din spatele gratiilor.

Cristi Borcea a rămas cu traume: „Nu mai sunt întreg la cap!”

Borcea a stat 4 ani și 4 luni în închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri a fost eliberat condiționat în iulie 2018, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical.

Cristi Borcea s-a îndrăgostit nebunește de Valentina Pelinel și a cerut-o de soție în urmă cu mai bine de 4 ani.

Chiar dacă se simte minunat alături de superba blondină, milionarul spune că încă este „bântuit” uneori, mai ales atunci când pune capul pe pernă.

Omul de afaceri a precizat că perioada petrecută în închisoare l-a afectat teribil la nivel mental, iar acum are nevoie de pastile pentru a adormi.

„A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră (n.r. – la închisoare)! Asta e, bine că am trecut”, a declarat Cristi Borcea, în podcast-ul „Fiță cu Adiță”.

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel. Fostul finanțator al lui Dinamo trăiește o poveste de dragoste alături de fostul fotomodel. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și împreună au 3 copii, alături de care trăiesc momente de vis. Pentru a-și exprima încă o dată afecțiunea uriașă, Borcea a avut un discurs superb la adresa soției sale.

„Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a caracterizat-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel.

Milionarul român, care are 9 copii cu 4 femei, spune că în sfârșit și-a găsit liniștea pe care a căutat-o toată viața.

Cristi Borcea a oferit detalii intime din relația cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit că stă alături de superba blondină pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, pentru a discuta ce îi apasă pe suflet.

Cristi Borcea, îndrăgostit nebunește de Valentina Pelinel: „E cea mai deosebită din lume!”

Borcea spune că relația cu Valentina Pelinel este un dar divin.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele.

Este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea, potrivit sursei citate anterior.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *