mar. iul. 23rd, 2024

Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, se scaldă în lux și opulență. Are o pasiune nebună pentru ceasurile de firmă, în colecția lui aflându-se, cel mai probabil, obiecte care valorează sute de mii de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cu ce exemplar a “eclipsat” ex-artistul, zilele trecute, zona Dorobanți. Site-ul nr. 1 din România are imaginile!

În anii de glorie ai trupei Akcent, Mihai Gruia era “vânat” non-stop de frumusețile din showbiz. A renunțat, însă, la celebritate, iar de atunci viața lui a fost într-o continuă schimbare. A divorțat, s-a cuplat cu Andreea Cojocaru, o artistă la început de drum, dar relația nu a funcționat. După despărțire, fostul solist s-a axat pe anumite proiecte, din care – credem noi – face bani frumoși.

Mihai Gruia s-a relaxat la NUBA Cafe

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Mihai Gruia în buricul Capitalei, la NUBA Cafe, alături de un prieten. A fost momentul în care fotoreporterii site-ului nr. 1 din România i-au focalizat superbul ceas pe care îl avea la mână. Vorbim de un Audemars Piguet, pe care a plătit nu mai puțin de 40.000 de euro. Asta, da, barosăneală! Ne referim la o bijuterie pe care nu oricine și-o poate permite, dar care îi definește perfect stilul fostului component al trupei Akcent.

Mihai Grupa a apărut la NUBA Cafe cu un superb Audemars Piguet care valorează 40.000 de euro (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Ex-artistul s-a relaxat alături de amicul său și au discutat minute în șir. Într-un final, taclalele s-au încheiat, iar cei doi au părăsit împreună localul, după ce au achitat apa pe care au comandat-o. Ulterior, fiecare și-a văzut de propriul drum. Mihai Gruia a impresionat cu vestimentația sport cu care a apărut în public, articole care valorează, în total, fără discuție, câteva mii de euro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *