mie. feb. 21st, 2024

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a renunțat la satelitul din liga secundă.

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a dezvăluit motivul pentru care FCSB „nu a mai vrut să se implice” în proiectul de la Unirea Constanța și a anunțat ce planuri are pe mai departe.

Jucătorii veniți de la FCSB și-au reziliat contractele cu Unirea Constanța și au fost împrumutați la alte echipe din România.

„FCSB nu a vrut să se mai implice în acest proiect, astfel că au plecat jucătorii veniți de acolo. Eu îi plăteam, aveau calitate, dorință de a juca, salarii micuțe, dar n-au vrut să mai continue. Au reziliat”, a spus Vasile Geambazi, potrivit ProSport.

Geambazi a dezvăluit ce planuri are cu Unirea Constanța

„Da, am datorii curente, pentru neplata salariilor. Am datorii, însă, la staff și pe la Clinceni. O să mă întâlnesc cu antrenorii, să le mai dau din salarii. Datoriile sunt de 44.000 de euro. 4000 de euro sunt datorii la masa credală pe trei ani de zile și 40.000 acumulate. Nu este o problemă foarte mare. Problema este în a face performanță. Asta vreau, să fac ceva serios, că de găsit, eu găsesc jucători pentru a termina sezonul de Liga 2”, a mai spus Geambazi.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *