mie. feb. 21st, 2024

Carmen Tănase constituie unul dintre numele de impact ale distribuției serialului „Clanul”, ce revine din 19 februarie cu un nou sezon televizat. Însă rolul care a preocupat-o din totdeauna pe actriță este cel de mamă a lui Tudor Parhon, aspect dezbătut pe larg de vedetă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Se pare că rolurile titulaturile s-au inversat între mamă și fiu, Tudor fiind cel care acum o influențează pe Carmen Tănase în luarea celor mai bune decizii. 

Băiatul artistei a fost cel ce i-a indus acesteia să se mute departe de București, într-o oază de liniște. Carmen Tănase acordă fiului meritul cuvenit, însă mai are și o altă bucurie enormă. La 62 de ani, actriței i s-a schimbat total viața, după ce publicul nu o mai recunoaște doar după rolul din „Inimă de țigan”. Până și polițiștii o strigă acum „tanti Luminița”, după numele din „Clanul”!

Carmen Tănase infirmă că s-ar fi plâns vreodată de traiul în afara Bucureștiului: „E o mutare bună!”

CANCAN.RO: Doamna Carmen Tănase, v-am văzut în noul episod din „Clanul”, cu puține emoții pentru copil, așa e și în viața reală?

Carmen Tănase: Tot timpul e așa, nu există părinte fără emoții pentru copilul lui. Orice vârstă ar avea, tot copil rămâne! 

CANCAN.RO: Am văzut într-un alt material că v-ați mutat în afara Bucureștiului, e de bine sau de rău?

Carmen Tănase: E de foarte bine, apropo de faptul că a apărut un articol în care, chipurile, eu mă plâng, nu am dat niciodată interviul ăla. E de foarte bine, e liniște, e aer, este mult loc, e aerisit.

Sunt oameni cum trebuie, vecini iubitori de animale, la fel ca mine. E o mutare bună. Sincer, nici nu mă gândeam să o fac vreodată. Nu a fost ideea mea, a fost ideea băiatului meu și așa am conștientizat că e mult mai bine. Nu m-aș fi gândit.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *