lun. iun. 17th, 2024

Victor Ponta a dezvăluit, sâmbătă, care a fost adevăratul motiv pentru care s-a întâlnit recent cu liderul AUR, George Simion. Fostul premier și președinte al PSD, actual lider al partidului PRO România, a anunțat ce pregătește pentru perioada următoare.

Motivul pentru care Victor Ponta s-a întâlnit cu George Simion

Victor Ponta a scris pe Facebook că s-a întâlnit recent cu George Simion, la fel cum s-a întâlnit și cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a vorbi despre proiecte economice. Fostul premier al României în perioada mai 2012 și noiembrie 2015 și fostul lider social-democrat, între anii 2010 și 2015, nu a făcut nicio referire la o posibilă colaborare de natură politică.

„Nu e niciun secret – și nimic de ascuns! Așa cum am mai spus – am o experiență de guvernare (în special în zona economică) pe care toată lumea o recunoaște și care poate să fie utilă în această situație de criză!

Acum lucrez în zona privată și văd dezastrul absolut – și cumplitele probleme cu care orice firmă românească se confruntă în fiecare zi, doar pentru că este românească!”, a scris Victor Ponta, sâmbătă, pe Facebook.

Victor Ponta, întâlnire cu Marcel Ciolacu
De asemenea, Victor Ponta a spus că s-a întâlnit și cu actualul președinte social-democrat, Marcel Ciolacu, care ar putea deveni noul prim-ministru, începând din luna mai, dacă acordul referitor la rotativa guvernamentală între PNL și PSD se concretizează.
Victor Ponta a precizat că este deschis să ajute anumiți oameni politici, dacă aceștia îi solicită ajutorul. Fostul premier a adăugat că deși are o bună comunicare cu Marcel Ciolacu, alți oameni din PSD se opun unei colaborări mai ample între ei, din motive pe care nu le cunoaște și nu le înțelege.

„Sper însă că anumite proiecte economice pe care le-am promovat în perioada în care eram eu premier, și care au avut succes, să fie reluate după ce dl Ciolacu devine premier în mai. George Simion este un lider politic nou (îmi place faptul că este viu fără să fiu de acord cu toate ideile sale)

– conduce un partid fără experiență guvernamentală – dacă mă consultă pe probleme de program economic, îi spun părerea mea și îl sprijin cu toată deschiderea! Despre asta am discutat când ne-am văzut. Și voi fi în continuare deschis să sprijin, pe zona economică, orice proiect al PSD sau AUR”, a scris Victor Ponta.

Fostul premier a adăugat că nu vede asemenea proiecte la PNL și USR, unde constată „un vid total” în acest domeniu și o lipsă de competență și consecvență extrem de nocivă. Victor Ponta a mai scris că acești politicieni sunt la fel ca președintele Klaus Iohannis, „suficienți, dezinteresați și aroganți fără nicio substanță!”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *