mar. iul. 23rd, 2024

Cuplul Puya – Melinda este cunoscut de o țară întreagă, dar puțini știu cine este socrul cunoscutului artist! Tatăl Melindei Gărdescu, supranumit „Coroană”, este unul dintre cei mai temuți oameni din Deva! Iată detaliile mai jos, în articol.

Dragoș Gărdescu, alias Puya, și soția lui, Melinda reprezintă unul dintre cuplurile care participă în cadrul „America Express”, show-ul care rulează la Antena 1. Puya are vizibilitate, fiind în industria artistică, iar Melinda a devenit mai cunoscută, odată cu participarea sa în cadrul show-ului de la Antena 1, însă puțini știu cine este tatăl ei! Mircea Duda Moldovan, alias „Coroană”, socrul artistului hip-hop, în vârstă de 43 de ani, este un om foarte cunoscut în Deva.

„Coroană”, tatăl Melindei Gărdescu, probleme din cauza unui nepot

Mircea Duda Moldovan, zis „Coroană”, este un om temut în Deva. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul a fost acuzat de câteva persoane că ar fi vândut mașini furate. Printre cei care l-au acuzat de acest lucru s-a aflat și un nepot. Tatăl Melindei Gărdescu a fost dat în judecată de ruda sa, pentru că acestuia i-a fost confiscat autoturismul de către poliție.

Tatăl Melindei Gărdescu: „A făcut acest lucru din invidie!”

La momentul respectiv, tatăl Melindei Gărdescu mărturisea că nepoul său i-ar fi depus plângere penală pentru că, la mijloc, ar fi fost vorba despre invidie: „Ioan Trușcă, nepotul meu care a depus plângere penală împotriva mea, a făcut acest lucru din invidie. Am o afacere prosperă în Deva, de 15 ani”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *