lun. iun. 17th, 2024

Lino Golden a fost „avariat” joi dimineață! Mașina cântărețului s-a ciocnit cu un tramvai în zona Șoseaua Antiaeriană – Șoseaua Alexandriei, în București, „fostul protejat” al lui Alex Velea având nevoie de îngrijiri medicale! Bolidul cântărețului, un BMW seria 4 coupe, a fost serios șifonat! CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile.

În dimineața de joi, Lino Golden, deplasându-se în zona rondului Antiaeriană, nu a acordat prioritate unui tramvai, producându-se o ciocnire serioasă. Autoritățile s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări, iar cântărețul a fost conștient și cooperant, el fiind singura victimă.

Conducătorul BMW-ului seria 4 coupe, în persoana lui Lino Golden, a fost transportat la Spitalul Universitar pentru investigații, iar acesta a făcut publică și o fotografie pe pagina lui de Instagram, din ambulanță, în care își anunța urmăritorii că starea lui de sănătate este una bună.

Lino Golden, „șifonat” după ciocnirea cu tramvaiul

Printre persoanele pasagere din tramvai nu au fost găsite victime, Lino Golden fiind singura persoană rănită serios, însă coliziunea se va transforma într-un accident cu victime și se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *