lun. oct. 2nd, 2023

O femeie în vârstă de 39 de ani, salvată după ce a fost ținută captivă și legată, timp de 20 de ani, într-o cușcă de metal, care se afla în casa mamei ei.

Polițiștii brazilieni au arestat-o, joi, pe mama ei, care era sub influența băuturilor alcoolice, după ce au efectuat percheziții la locuința acesteia din Espírito Santo, Brazilia.

O femeie care a fost captivă și ținută în lanțuri timp de 20 de ani a fost salvată de poliție dintr-o cușcă de metal murdară, care se afla în casa mamei ei, scrie Daily Mail.

Rosinalva da Silva, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită într-o celulă metalică, și avea picioarele înlănțuite și mâinile legate.

Mama ei, al cărei nume nu a fost dezvăluit, se afla sub influența băuturilor alcoolice atunci când polițiștii au făcut percheziții la locuință, apoi au arestat-o, a declarat șeful Poliției Civile, Carlos Braga.

De asemenea, un bărbat, al cărui nume nu a fost dat publicității, a fost reținut.

Imaginile de la operațiunea de salvare arată cum polițiștii au intrat în proprietate și au spart ușa cuștii din metal, unde au găsit-o pe femeia de 39 de ani.

Da Silva a fost apoi escortată afară din casă în timp ce se ținea de lanțurile care a împiedicat-o să fugă timp de două decenii.

Autoritățile au declarat că Da Silva era deshidratată și înfometată când au descoperit-o.

Paramedicii au dus-o de urgență la Spitalul Regional, unde rămâne sub observație și este tratată pentru malnutriție severă.

Se pare că mama lui Da Silva a ținut-o închisă în casă ca răspuns la boala psihică cu care s-a luptat după ce a pierdut doi copii, în urmă cu câțiva ani.

Poliția a declarat că mama a înlănțuit-o pe da Silva și a încuiat-o în cameră pentru că aceasta era „singura modalitate” de a face față agresivității ei.

Autoritățile investighează în continuare incidentul pentru a stabili dacă au fost implicate și alte persoane.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *