sâm. apr. 20th, 2024

Ediția de miercuri, 1 februarie, a reality-show-ului Survivor România 2023 a fost plină de emoții pentru concurenți. Fosta dansatoare de la Melody a fost nevoită să plece acasă, însă nu regretă deloc parcursul evenimentelor din competiție. S-a aflat totul despre suma uriaşă pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor. Fără îndoială, a meritat efortul!

Vica Blochina, eliminată din competiția Survivor România 2023

Vica Blochina nu mai are nevoie de nicio prezentare. Originară din Lituania, vedeta în vârstă de 47 de ani locuiește în România de peste două decenii. Este cunoscută nu doar datorită activității pe care o practica pe vremuri, la fostul bar Melody, din centrul Capitalei, ci și prin prisma bărbaților din politică pe care i-a iubit.

Fosta dansatoare s-a aflat de multe ori în centrul atenției publice. După participarea sa la reality-show-ul Survivor România 2023, a devenit subiectul multor comentarii. Fanii săi au susținut-o pe tot parcursul competiției, însă ediția de miercuri, 1 februarie, nu a venit cu vești tocmai plăcute, cu toate că vedeta spune că este mulțumită.

Miercuri seară, Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România 2023. A petrecut patru săptămâni în Republica Dominicană. Potrivit spuselor sale, competiția la care a participat a fost extrem de grea și, dacă ar mai fi rămas, ar fi devenit un addevărat calvar. Astfel, fosta balerină nu este tristă de votul primit.

„M-am rugat la Dumnezeu, azi, ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume”, s-a exprimat Vica Blochina, după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *