lun. oct. 2nd, 2023

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *