sâm. apr. 20th, 2024

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui ei, la 7 ani de la decesul Tribunului. Lidia Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a vorbit despre ultimele momente de viață ale tatălui său, la podcastul Cristinei Șișcanu. Fiica lui Vadim Tudor relatat maniera profundă în care a marcat-o moartea tatălui, dar și ce s-a întâmplat odată ce a fost adus la Spitalul Militar, suferind de edem pulmonar.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a făcut o serie dezvăluiri cutremurătoare despre moartea tatălui ei, la 7 ani de la decesul Tribunului. Cornneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în urmă cu șapte ani, la 9 septembrie, la Spitalul Militar. Fiica sa cea mare, Lidia Tudor, a retrăit ultimele momente pe care le-a petrecut la căpătâiul tatălui său, după ce a fost internat cu edem pulmonar. Urmașa politicianului a susținut că tatăl ei a suferit nu mai puțin de 22 de atacuri de cord în doar câteva minute, imediat după ce a fost adus la Spitalul Militar. Iată mărturisirile cutremurătoare ale Lidiei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a povestit, la șapte ani de la moartea tatălui, detalii necunoscute din ultimele zile de viață ale tatălui său. Acesta a spus că a asistat la momentul în care tatăl său a făcut 22 de stopuri cardiace, în doar câteva minute, după ce a ajuns la cameră de gardă a Spitalului Militar.

„Noi știam că el e în moartea cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama instrase la el 16:00, avea tensiunea foarte îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam.”, a mărturisit Lidia Tudor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *