sâm. apr. 20th, 2024

O țară din lume oferă românilor 500.000 de bilete de avion gratuite pentru vacanță. Această țară își dorește să atragă turiștii în zonă și face mari eforturi pentru a revigora industria de turism. Iată unde te poți duce fără bani, dar și ce trebuie să faci ca să primește un bilet de avion gratuit pentru această țară!

Încă din timpul pandemiei, această țară a luat inițiativa de a oferi românilor, dar nu numai, 500.000 de bilete de avion gratuite pentru vacanță. Este o inițiativă care a fost dezvăluită abia ieri, 2 februarie, cu toate că ea este în lucru de mai mult de doi ani.

Potrivit CNN, țara care le oferă românilor, și nu numai, 500.000 de bilete de avion gratuite pentru vacanță este China, mai exact doar pentru orașul Hong Kong. Este o ințiativă care poartă numele de „Hello Hong Kong”, iar orașul își dorește să atragă turiștii în zonă și face mari eforturi pentru a revigora industria de turism.

Biletele de avion gratuite urmează să fie distribuite între cele trei companii aeriene ale Hong Kong-ului: Cathay Pacific, HK Express și Hongkong Airlines. Suma totală a celor 500.000 de bilete de avion s-a ridicat la 254,8 milioane de dolari.

Cei care își doresc să viziteze Hong Kong trebuie să intre pe pagina World of Winners începând cu data de 1 martie și să se înscrie cu numele în loteria pentru biletele de avion. Biletele de avion gratuite vor fi distribuite astfel: de la 1 martie 2023 pentru cetățenii din Asia de Sud-Est, de la 1 aprilie 2023 pentru cetățenii din China continentală și de la 1 mai 2023 pentru cetățenii din restul lumii.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *