sâm. apr. 13th, 2024

Simona Gherghe o ține dintr-un necaz, într-altul. După ce și-a rupt o coastă în vacanța din Italia, prezentatoarea TV a luat-o de la capăt cu problemele de sănătate, în România. Toată familia ei a trecut prin viroze care parcă nu se mai termină, iar cei mai afectați sunt cei doi copii ai ei. Simona Gherghe și-a spus of-ul pe Instagram, într-o discuție cu fanii.

Virozele de anul acesta dau mari bătăi de cap, iar mămicile care au copii în colectivitate au ajuns la capătul puterilor. Simona Gherghe a povestit, pe Instagram, prin ce situație neplpcută trece acum familia ei.

„Nu am mai vorbit de mult cu voi, dar sinceră să fiu suntem într-o perioadă care pare că nu se mai termină. Din viroză în viroză, în bronșită, în gripă, în tuse, toată lumea. Am senzația că ne pasăm virusurile de la unul la altul.

Aștept să treacă valul ăsta și să fie mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi și să fiu și eu puțin liniștită. Nu mă regăsesc deloc în perioada asta, am o răgușeală de care nu mai scap deloc. 

Atâta vreme cât am fost cu copiii la schi, în Italia, și cât am stat foarte mult afară, nimeni nu a avut nici un fel de probleme, deși erau într-o colectivitate acolo, au făcut cursuri de schi împreună cu 16 copii italieni. Unii tușeau, alții aveau muci, în fine.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *