sâm. apr. 13th, 2024

În ziua de joi, 2 februarie, a avut loc o nouă ediție a podcastului „România lui Cristache”. De această dată, Anca Alexandrescu a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase.

Noi dezvăluiri despre relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase! Anca Alexandrescu: Avea o anumită influență

Anca Alexandrescu a subliniat în cadrul podcastului de pe canalul de YouTube al „HAI România!” că Irina Tănase a înțeles foarte multe lucruri, în ciuda faptului că este foarte tânără.

„Eu nu o cunoșteam pe Irina la momentul acela. Asupra lui Dragnea avea influență, dar nu îi spunea să ia decizii politice. Auzeam că are o anumită influență politică, m-am gândit să mă împrietenesc cu ea. M-a ajutat foarte mult pentru că a înțeles foarte multe. Deși era foarte tânără, Irina a înțeles foarte multe lucruri. Am avut șansa ca prin ea să pătrund cu informațiile reale și ajungeau la sursă direct”, a declarat Anca Alexandrescu în cadrul podcastului „România lui Cristache”.

Mai apoi, aceasta a fost întrebată dacă Irina Tănase a reprezentat o vulnerabilitate pentru Liviu Dragnea.

„Există vreun politician care să nu aibă vreo vulnerabilitate? Și-a asumat-o. Toată lumea vorbea despre relația respectivă dar și-o asumase”, a completat Anca Alexandrescu.

„Păi și când a pus-o în primul rând la Congres, între Firea, Dăncilă?”, a întrebat Ionuț Cristache.

„Partidul a așezat-o acolo. Servilismul partidului, ca peste tot, a decis să fie acolo. Nu a zis Dragnea să vină acolo”, a răspuns Anca Alexandruescu.

Irina Tănase nu îl influența pe Liviu Dragnea din punct de vedere politic

Mai apoi, Ionuț Cristache a subliniat că între jurnaliști s-a conturat ideea că era „un soi de Tovarășa”.

„Așa poți spune și de Daciana Sârbu, care a fost la organizația de tineret, a avut responsabilități în zona politică, era europarlamentar. (…) Și-a asumat-o ca relație oficială. Nu mă interesează dacă a cerut-o de nevastă. Erau doi oameni liberi”, a mai spus Anca Alexandrescu.

„S-a văzut prost, mai ales în fața electoratului tradițional pe care Dragnea îl viza. Mai ales cu biserica, relații creștine…”, a subliniat Ionuț Cristache.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *