sâm. apr. 13th, 2024

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari chefi din România și toată lumea îl apreciază și de când este jurat la Chefi la cuțite, emisiune difuzată pe Antena 1. Mulți îl cunosc pe celebrul chef, însă doar foarte puțini știu ce avere are acesta. Te așteptai vreodată la asta?

  • Ce avere are Cătălin Scărlătescu, de la America Express
  • Te așteptai la asta?

Te-ai întrebat vreodată ce avere ale Cătălin Scărlătescu, dar și ce face cu ea? Ei bine, noi îți putem spune totul despre averea pe care o are concurentul de la America Express – Drumul Aurului.

În urmă cu câteva luni, Cătălin Scărlătescu a fost invitatul lui Speak în podcast-ul pe care îl realizează pe pagina sa de YouTube, iar pe atunci a vorbit despre averea pe care o are și despre modul în care și-a cheltuit el toți banii strânși o viață.

Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că banii pe care i-a strâns de-a lungul timpul s-au dus pe investiții, dar și pe cheltuielile majore pe care le-a dat pe mâncare, băutură, vacanțe. el a cheltuit bani pe cărți de bucate, iar asta tot pentru cariera pe care o are.

„Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile”, a declarat celebrul chef atunci.

De asemenea, concurentul de la America Express a mai spus atunci că știe multe locuri exclusiviste în țări străine, unde o noapte de hotel costă nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de euro pe noapte.

„Te duc în lumea asta în niște locuri, când intri înăuntru vine șampania pe masă. În Bretania, e un hotel unde dacă vrei să stai e 3.000 pe noapte, dar sus la bar, când am ajuns, ăia știau cum mă cheamă cu nume și prenume”, a mai adăugat acesta.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *