sâm. apr. 13th, 2024

Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj vehement! A făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători l-a felicitat pe cel pe care l-a lovit cu pumnul, în 2019, pentru că nu a reacţionat. Este vorba de Dan Alexa, antrenorul despre care s-a speculat, după acel incident, că ar fi într-o relaţie cu Anamaria Prodan.

Impresarul l-a lăudat pe „Chirurg” şi a anunţat că este de dat exemplu în fiecare familie. Chiar dacă nu i-a amintit numele lui „Reghe”, a făcut o referire evidentă la bărbatul cu care are un copil, pe Bebeto. Anamaria Prodan şi Reghecampf au fost filmaţi anul trecut în timp ce se băteau în plină stradă. Cei doi au ajuns la IML, de unde au scos certificare medico-legale.

Anamaria Prodan a făcut o comparaţie uluitoare între presupusul amant şi Laurenţiu Reghecampf

Felicitări, Mister! ACEST bărbat MERITĂ să-l daţi drept exemplu în faţa ţării căci nu a ridicat mâna la o femeie, deşi putea să o facă foarte simplu! În loc să faceţi mii de ştiri cu iz de scandal ridicaţi un monument al bărbatului unic, edicat, cu respect incredibil faţă de o femeie, numit Dan Alexa. Arătaţi-l tuturor bărbaţilor din ţara aceasta!

Aceasta este educaţia oferită bărbatului Dan Alexa de către mama lui. Într-o femeie nu se dă nici cu o floare! Dacă femeia ridică mâna, te întorci, pleci şi eviţi orice scandal! Fătălăii se bat parte în parte cu femeile! Sărăciile de bărbaţi frustraţi şi fără educaţie lovesc femeile şi se mândresc cu asta. (…) Bărbaţii adevăraţi ştiu să gestioneze situaţiile cu calm! Luaţi exemplu de la Alexa şi învăţaţi băieţii pe care îi aveţi acasă să procedeze la fel!

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *