sâm. apr. 13th, 2024

Simona Halep (31 de ani) a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la un control efectuat la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu. Sportiva noastră nu este, însă, singură în acest scandal. Recent, a primit încă un mesaj de susținere, de această dată de la Chris Evert, fostă lideră mondială și câștigătoare a 18 trofee de Grand Slam.

În cazul în care va fi găsită vinovată în scandalul de dopaj, Simona Halep riscă patru ani de suspendare, ceea ce ar reprezenta sfârșitul carierei, având în vedere că pe 27 septembrie 2022 a împlinit 31 de ani. Nu doar românii caută să o încurajeze în această perioadă, ci și foști sportivi legendari, cum este cazul lui Chris Evert.

Simona Halep, avertizată: “E româncă, o vor da ca exemplu”

Dumitru Dragomir este de părere că Simona Halep are cariera ca și încheiată, chiar dacă va primi suspendarea minimă.

“Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”, a încheiat Dumitru Dragomir

A ajuns pe locul 15 în clasamentul WTA

Simona Halep nu a participat la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului 2023, după ce a fost prinsă dopată. 240 de puncte, obținute la ediția de anul trecut, a pierdut sportiva noastră. WTA a anunțat, luni, clasamentul după turneul de la Melbourne. Românca a coborât pe locul 15.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *