sâm. apr. 13th, 2024

Noi disensiuni au avut loc la „Survivor România” 2023, emisiunea care rulează la Pro TV. De data aceasta, discuțiile au avut loc între Vica Blochina și Bianca Patrichi. Cum a răspuns blondina la întrebarea „ce meserie ai, cu ce te ocupi?”. Iată detaliile mai jos, în articol.

Noi discuții au avut loc între concurenții din echipa Faimoșilor, în emisiunea „Survivor România” 2023 de la Pro TV. De data aceasta, Vica Blochina și Bianca Patrichi au avut un dialog deschis și aprins, iar blondina a fost întrebată cu ce se ocupă, de fapt. Răspunsul n-a întârziat să apară, în discuțiile celor două concurente din Republica Dominicană. Disensiunile între cele două concurente au pornit de la activitățile pe care le fac în tabăra Faimoșilor, când nu sunt pe traseu.

„Dacă mă mai bărfești o dată la lume, toată țara o să afle că ești o…. Cine te crezi tu? De ce mă bârfești? Că nu fac treabă, nu mătur. Ți-am mâncat eu orezul? Nu îți este rușine? Îți dau cu orezul în cap”, i-a spus Vica Biancăi.

„Stăteam liniștiți. Bia vorbea cu Ștefania și Vica a venit val vârtej și a început”, a comentat DOC.

Ceartă între Bianca Patrichi și Vica Blochina

Cearta s-a intensificat și a continuat între Bianca Patrichi și Vica Blochina. În discuție a fost adusă și ocupația pe care o are blondina.

„Te rog frumos să încetezi în momentul ăsta! De unde **** mea știi tu cine sunt eu, mă? Vica, taci din gură în momentul ăsta! Păi nu mă faci tu pe mine cum ai chef! Ce meserie ai tu în viața asta ca să vii la mine să mă faci *****? Ce meserie ai, cu ce te ocupi?”, a replicat Bianca Patrichi.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *