sâm. apr. 13th, 2024

Foștii luptători Tristan și Andrew Tate sunt în continuare în arest, după ce au fost reținuți la finalul lunii decembrie 2022 sub acuzațiile de trafic de persoane și viol.

Instanța le-a respins contestația fraților Tate la prelungirea mandatului de arestare preventivă, însă britanicii de origine americană nu renunță. Pentru a încerca să iasă în libertate, Andrew și Tristan au apelat la serviciile renumitei Tina Glandian, cea care a făcut parte din echipele de avocați care i-a apărat, printre alții, pe Michael Jackson, Mike Tyson sau Chris Brown.

Tina Glandian, avocata fraților Tate: ”Nu au antecedente penale și autoritățile le pot reține pașapoartele pentru a se asigura că suspecții nu fug”

Aceasta a ajuns la București, s-a întâlnit deja cu noii săi clienți și a declarat pe ce mizează în încercarea de a-i scoate pe Andrew și Tristan Tate de după gratii.

Firma mea s-a alăturat echipei române pentru că vrem să ne asigurăm că drepturile cetățenilor noștri sunt respectate cât ei se află pe teritoriul altei țări. Nu este un secret că frații Tate sunt persoane publice controversate, dar asta nu e despre imaginea lor publică și despre faptul că ești sau nu de acord cu ei.

Aici este vorba despre încălcarea drepturilor internaționale ale omului și de procedurile legale aplicate, iar până acum sistemul a eșuat.

Fără îndoială că încarcerarea cuiva fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune este cea mai dură sancțiune pe care o poți lua, iar circumstanțele actuale nu impun asta pentru că din nou, nu au fost formulate acuzațiile, nu au antecedente penale, iar autoritățile pot oricând să le rețină pașapoartele și să le impună alte sancțiuni precum arest la domiciliu sau alte forme de supraveghere pentru a se asigura că suspecții nu fug”, a declarat Tina Glandian, potrivit stirileprotv.ro.

Autoritățile române le-au confiscat 15 mașini de lux fraților Tate, în valoare de peste 3 milioane de euro

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a anunţat la jumătatea lunii ianuarie că a preluat în administrare, din dispoziţia procurorilor DIICOT-Structura Centrală, autovehicule şi ceasuri de lux, dar şi mai multe sume de bani, în valoare totală de aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 euro).

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *