sâm. apr. 13th, 2024

Simona Halep trece prin cel mai greu moment al carierei, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Jucătoarea de tenis se pregătește de procesul e va stabili două lucruri: dacă va fi suspendată, respectâv cât va fi suspendată.

Ipoteza șocantă lansată de Dumitru Dragomir

Încă de la izbucnirea scandalului legat de cazul ei de dopaj, fanii ei au lansat diverse ipoteze legate de cauza dopării Simonei Halep. Cea mai șocantă a fost prezentată de fostul șef al LPF.

Dumitru Dragomir spune că este posibil ca scandalul de dopaj să fi apărut la cererea soției lui Patrick Mouratouglou, care s-ar fi răzbunat astfel pe Halep. Este cunoscut faptul că aceasta era nemulțumită de colaborarea dintre soțul ei și jucătoarea din România.

„Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui.

Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă. Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”, a declarat Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *