sâm. apr. 13th, 2024

Atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis. Liderul AUR, George Simion, a venit o serie de dezvăluiri și a acuzat că se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica. Totul, cu acord de la Cotroceni.

Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica. Acest anunț a fost făcut de George Simion, în direct la TV. El a tras un semnal de alarmă și a arătat că se pregătește vânzarea puținelor companii de stat care au mai rămas, după ce în ultimii 33 de ani, aproape toate au ajuns pe mâna unor instituții-mamut cu sediu în centrul și vestul Europei.

„Afaceriști multimiliardari se pregătesc să preia și alte companii profitabile din România. Totul, cu ajutorul executivului de la Palatul Victoria”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a susținut că se pregătește privatizarea Romsilva, a companiilor românești profitabile. Se pregătește privatizarea și a Hidroelectrica.

George Simion susține că președintele încalcă flagrant Constituția

„Se pregătește vânzarea metalelor, a resurselor și a metalelor rare din România, se pregătesc a fi vândute. Nu avem de profitat noi, românii, în urma resurselor solului, subsolului”, a comentat George Simion.

El a susținut că președintele Klaus Iohannis încalcă flagrant Constituția, în sensul că deciziile sale nu sunt luate în interesul național. În opinia sa, de vină este o clasă conducătoare care e supusă total.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *