sâm. apr. 13th, 2024

Lidia Buble se află în această perioadă la Miami, iar de acolo obișnuiește să-și țină la curent fanii cu toate planurile pe care le are din punct de vedere profesional și, în același timp, vine cu informații în premieră despre ea ca și artist.

Artista povestește chiar astăzi despre o premieră absolută de care a avut parte abia acum, la 29 de ani. După ce a cântat și în spaniolă au în engleză, de această dată Lidia Buble a fost provocată să cânte în franceză, o limbă străină din care nu știe nici măcar o boabă.

Misiunea nu tocmai simplă pentru artistă s-a născut o dată cu propunerea pe care a primit-o de la trupa „Havana”, alături de care, astăzi, bruneta a lansat piesa „Tatoué”.

Lidia Buble anunță o premieră absolută, din Miami

„Este o piesă și în engleză, dar și în franceză. Este pentru prima dată când am cântat în franceză. Nu am fost să iau lecții de franceză sau ceva, sunt total paralelă. Nu cunosc limba, însă pe piesa asta chiar sună foarte bine.”, declară artista.

Nu mai departe de finalul anului trecut, Lidia Buble a petrecut câteva zile bune peste ocean, acolo unde a avut întâlniri și înregistrări muzicale alături de cei mai în vogă producători muzicali și artiști latino.

Lidia Buble a colaborat, de-a lungul carierei, cu nume importante din muzica internațională, pentru „Margarita” cu Descemer Bueno, „La Luna” cu Jay Maly și Costi, dar și „Por Amor” cu Mabel Yeah.

sursa aici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *