sâm. apr. 13th, 2024

Un medic american susţine că a făcut studii pe rozătoare care arată efectele pozitive ale unor molecule asupra metabolismului, funcției creierului, ficatului, pielii, mușchilor, structurii osoase, sănătății inimii, reproducerii, imunității și duratei de viață.

„Aceste rezultate, cred, pot ajuta milioane de oameni care şi-au pierdut mobilitatea sau care nu pot face sport, fie pentru că sunt fragili, au o dizabilitate sau sunt bătrâni”, a declarat medicul David Sinclair.

De asemenea, unul din angajații farmaciilor care dețin acest „elixir” a transmis care este substanța de proveniență și care este rolul acestuia.

”Are rol de anti îmbătrânire, pleacă de la o substanță care se numește nicotinamidă. Rolul lui este de a repara ce se strică odată cu vârsta, la ADN. El duce la îmbătrânire, la riduri”, a susținut Faway Naboulsi , farmacist

Problema este că nu există studii suficiente care să arate efectele pozitive asupra oamenilor şi nici dacă există efecte negative. În cazul studiilor pe rozătoare, au existat indicii că, acolo unde a fost vorba de şoareci care aveau celule canceroase, acestea au fost înmulţite.

Însă, nici respectivul studiu nu a fost făcut în condiţii stricte de control. Chiar şi aşa, odată cu apariţia clipurilor medicului din SUA pe TikTok, cererea de suplimente a explodat.

„Nu-l mai găsim pentru ca e foarte căutat”, a adăugat Faway Naboulsi.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *