sâm. mai 18th, 2024

„America Express” este o provocare pentru toate echipele care au acceptat jocurile de pe „Drumul Aurului”. Nimic nu este ușor, însă miza este cea care i-a motivat pe mulți să lupte. Cu fiecare etapă pe care o parcurg, concurenții sunt din ce în ce mai aproape de marele premiu de 30.000 de euro.

„America Express” a fost, pentru mulți concurenți, o adevărată etapă de maturizare. Toți cei care au acceptat provocarea au plecat departe de casă cu un singur gând. Și anume, acela de a se întoarce acasă cu marele premiu. Însă, în afară de amuleta finală de 30.000 de euro, concurenții mai sunt răsplătiți și pentru fiecare săptămână în care rezistă pe „Drumul Aurului”.

Momentan, în ceea ce privește acest sezon, echipele nu au divulgat deloc sumele pe care s-au negociat contractele. Însă, cel mai probabil, cei din producție au ținut cont de aceleiași criterii ca și în sezoanele trecute. Și anume, au oferit mai mult celui mai celebru și popular.

„America Express” este o experiență unică

În acest sezon de „America Express”, cele mai puternice imagini le au Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Cătălin Scărlătescu. Însă, rămâne de văzut dacă s-au apropiat de sumele cerute de vedetele din celelalte sezoane.

Nu mai este niciun secret faptul că pe prima poziție în topul contractelor negociate se află Bianca Drăgușanu. În urmă cu câțiva ani, diva a cerut nici mai mult, nici mai puțin de 4000 de euro pe ediție. Imediat după ea a fost Liviu Vârciu. Vedeta Antena 1 și-a negociat la sânge contractul și a reușit să obțină 2500 de euro pentru fiecare ediție.

Topul a fost completat de Lidia Buble și de sora ei. Artista a rezistat până aproape de finală, iar pentru fiecare săptămână din „Asia Express” a primit 2000 de euro. Pe locul patru, dar nu pe cel din urmă s-a clasat Ana Morodan. „Contesa digitală” a primit 1300 de euro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *