sâm. apr. 20th, 2024

Carmen Harra a făcut deja previziuni previziuni pentru anul acesta, dar recent a anunțat și data exactă la care va lua sfârșit războiul din Ucraina.

Celebra clarvăzătoare a spus că anul acesta se va instala pacea, dar asta nu înseamnă că situațiile neplăcute se vor termina.

De-a lungul anilor, Carmen Harra a reușit să câștige încrederea unora cu previziunile sale, multe dintre ele îndeplinindu-se. Despre anul 2023, celebra clarvăzătoare spune că este unul numai bun pentru a pune capăt conflictelor de toate tipurile.

Carmen Harra a spus ziua exactă în care se termină războiul din Ucraina. Dar ar putea începe altul, în 2024!

Potrivit acesteia, războiul din Ucraina se va încheia în 2023, pentru că este un an care are o energie divină și vine să aplaneze conflictele.

„Undeva în primăvară, anul acesta, lucrurile se vor așeza. Acum un an am zis despre 25 martie, care nu este o zi întâmplătoare pentru noi, care suntem religioși, dar ea este și conotată astrologic și numerologic. Deci iată că data asta are un potențial să pună sfârșit războiului. Dat fiind faptul că anumite lucruri se schimbă și îl vedem pe Putin, care este generatorul acestui război, intrând într-o criză autopersonală.

A fost exact ca Regina Angliei, dar a intrat într-un an fatidic, 7, și coincidența acestor cifre duce la transformări în destinul omului dintr-odată, peste noapte. Ceva se va întâmpla aici, care îl vizează direct pe el și duce la finalul acestui război.

Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă, dar mai avem până atunci, deci hai să nu proiectăm nimic.

Deocamdată avem vești bune cu războiul anul ăsta.”, a spus Carmen Harra în cadrul unei intervenții pe YouTube.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *