sâm. apr. 13th, 2024

Anamaria Prodan a luat-o pe urmele fostului ei soț și și-a refăcut viața sentimentală. La finalul anului trecut impresara a recunoscut că și-a dăruit inima unui nou bărbat. Se pare că și copiii sunt de acord cu noul iubit al mamei lor.

Anamaria Prodan l-a uitat deja pe Reghecampf, în brațele altui bărbat. „E tot ce am vrut”

Agenta de jucători pare că a uitat de divorțul urât în cu Laurențiu Reghecampf. După un scandal care părea că nu se mai termina, cei doi foști parteneri și-au văzut de viața lor. Anamaria a recunoscut că este într-o nouă relație și radiazaă de fericire. Deja a uitat de fostul soț, de care nu o mai interesează. Femeia a refuzat să dea detalii despre noul ei partener pentru că vrea să trăiască noua poveste de dragoste ca la prima tinerețe. Singura dezvăluire a fost că acesta nu locuiește în România și că deja i-a cunoscut copii, inclusiv pe Bebeto, fiul pe care îl are cu Reghe.

Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele, declara Anamaria, pentru Fanatik

Cum a impresionat-o fostul iubit al Biancăi Drăgușanu
Anamaria Prodan a fost din nou vizibilă zilele acestea pe reţelele sociale. Impresarei i-a atras atenţia o declaraţie a unuia dintre bărbaţii „cunoscuţi în oraş”.
Este vorba despre Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăguşanu. Acesta a cochetat cu fotbalul în trecut, dar a abandonat cariera din cauza unor accidentări.

Şi a ajuns în lumina reflectoarelor în urma relaţiilor cu femei celebre din showbizzul autohton. Ultima care i-a căzut cu tronc omului de afaceri din Mediaş a fost Ema Uta. Relaţia dintre ei a fost însă şi ea una cu năbădăi la fel cum a s-a întâmplat şi în perioada în care Bianca Drăguşanu se afla la braţul său.

Mai nou povestea de iubire dintre Ema Uta şi Alex Bodi a apus şi se pare că de această dată ruptura ar fi definitivă. Afaceristul şi-ar dori reluarea relaţiei cu mama fetiţei sale, Iulia Sălăgean, lucru anunţat printr-o postare de pe o reţea de socializare.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *