sâm. apr. 13th, 2024

Un român este judecat, marți, în Franța, după ce în 2020 și-a ucis ginerele, susținând că a vrut să își protejeze fiica.

Cazul are în spate o poveste care i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori, care încă încearcă să afle dacă bărbatul de 66 de ani, Dorian B. (nume fictiv), pornise o vânătoare de oameni prin toată Europa sau nu. 

Actu.fr scrie toată povestea. Pe 24 iunie 2020, un bărbat de 35 de ani, Marius B, și o fată de 18 ani se aflau în fața unui restaurant.

“Discret, se apropie un alt bărbat. Purta mască, un vizor anti-Covid, o șapcă și ochelari de culoare închisă. Ținea în mână un obiect care arată ca un cuțit. Un colier îi atârna la gât. Când a ajuns lângă bărbatul de 35 de ani i-a tras un șut un fund. Cel din urmă ripostează și îi trage un pumn primului, care la rândul său îl înjunghie în gat pe cel tânăr. ‘Uită-te cine sunt. Uită-te la mine, idiotule’, i-a spus el tânărului, înainte de a fugi. Victima a făcut câțiva pași și a căzut la pământ. Fata a plecat cu atacatorul”, așa descrie presa din Franța scena din 2020.

Rapid, victima a fost identificată. Era un bărbat fără adăpost, venit din România. Conform ONG-urilor, el era un bărbat violent și dependent de narcotice.

Atacatorul locuia în Marea Britanie în momentul evenimentelor. El a fost extrădat și inculpat. Fiica sa se află în România.

Bărbatul a susținut că nu a vrut să își ucidă victima și a încercat să explice cum a ajuns în această situație. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *