sâm. apr. 13th, 2024


otivul pentru care Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România, în 1994. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Deși este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu că la 19 ani, Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România la insistențele prietenilor. Vedeta a dezvăluit motivul pentru a ales să participe la acest concurs.

Motivul pentru care Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România, în 1994. Andreea Marin, 48 de ani, a început să lucreze în televiziune la 19 ani, iar această meserie a fost cea care a venit către ea. Vedeta s-a angajat la TVR și a moderat emisiunea  „Țara lui Piticot’, iar la început, Andreea Marin s-a lovit de descurajarea celor din jur.

Vedeta tv a urmat Informatica la facultate, demonstrând că este extrem de inteligentă. Frumoasă și deșteaptă, Andreea Marin a fost îndemnată de colegii ei să participe la Miss România, în 1997. Frumoasa vedeta s-a descurcat de minune pe scenă, dar recunoaște că nu s-a simțit în largul ei într-o asemenea situație.

Andreea Marin este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din domeniul televiziunii românești. Fosta prezentatoare Tv a reușit să cucerească inimile românilor cu atitudinea sa pozitivă, iar de-a lungul anilor a moderat numeroase proiecte de televiziune. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Andreea Marin a participat la Miss România în 1994. Avea 19 ani și era extrem de frumoasă, motiv pentru care prietenii săi au încurajat-o să urce pe podium.

După mai bine de 27 de ani, Andreea Marin a dezvăluit care a fost motivul pentru care a acceptat să urce pe scenă. Nu știu, vârsta, cred, vreo 19 ani aveam și prietenii din jur care mă tot împingeau de la spate. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am aici (n.r. cap) mai degrabă!’, a spus Andreea Marin pentru impact.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *