sâm. apr. 13th, 2024

Vedeta televiziunii americane, Jay Leno, 72 de ani, şi-a fracturat mai multe oase într-un accident de motocicletă, la câteva luni după ce a suferit arsuri grave la faţă în urma unui alt incident, dar se simte bine, a informat CNN, preluat de news.ro.
Fostul prezentator de talk-show-uri a spus că a căzut de pe motocicletă şi s-a ales cu o claviculă ruptă, două coaste rupte şi două rotule crăpate. „Dar sunt bine! Sunt bine, lucrez. Lucrez weekendul acesta”, a spus Leno în presa americană. Celebrul prezentator TV a explicat apoi cum s-a produs accidentul. El a spus că a testat o motocicletă indiană din 1940, când a simţit mirosul de benzină care se scurgea. „Aşa că am cotit pe o stradă laterală, am trecut printr-o parcare şi, fără să ştiu, un tip înşirase un cablu, fără avertizare. Nu l-am văzut decât prea târziu. Pur și simplu m-am împiedicat şi, bum, am căzut de pe motocicletă”, a spus Leno.
Leno a precizat că accidentul a avut loc pe 17 ianuarie, dar nu l-a făcut public din cauza publicității care s-a făcut după incidentul din noiembrie 2022, în care s-a ars la faţă în timp ce lucra la o maşină veche din 1907. Atunci, fostul prezentator de la „Tonight Show” a suferit răni la nivelul feţei, pieptului şi mâinilor. Jay Leno, prezentator de televiziune, comediant şi scriitor american, a făcut stand-up comedy ani de zile, apoi a devenit gazda emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, din 1992 până în 2009. Începând din septembrie 2009, a început un talk-show în prime-time, „The Jay Leno Show”, difuzat în timpul săptămânii, în fiecare seară, la ora 22:00, tot pe NBC. S-a retras din televiziune în februarie 2014, an în care a fost inclus în „Television Hall of Fame”. Din 2014, a găzduit emisiunea „Jay Leno’s Garage”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *