sâm. apr. 13th, 2024

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de mai mulți ani. Deși la început nimeni nu le dădea nicio șansă împreună, cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat radical, ba chiar au ajuns și în fața altarului. Nimic nu părea că îi poate despărți, până acum… În spațiul public au apărut imagini cu partenerul brunetei și o altă femeie. Soțul „Queridei” nu a vrut să vorbească despre acest subiect, însă actrița a avut o primă reacție. 

De curând, au apărut zvonuri potrivit cărora în căsnicia Oanei Zăvoranu ar fi apărut mai multe probleme. Acestea au fost alimentate de imaginile în care Alex Ashraf a fost surprins în prezența unei alte femei. Bărbatul și tânăra și-au dat întâlnire în timpul zilei. Ulterior, cei doi au plecat către un restaurant din Capitală, acolo unde s-au întâlnit cu un alt prieten.

Se pare că Alex ar fi rămas la locuința ei peste noapte iar a doua zi, dis-de-dimineață, bărbatul a ieșit din casă pentru a plimba doi câini.

Oana Zăvoranu, prima reacție, după ce au apărut poze cu soțul ei și o altă femeie

La scurt timp după zvonurile divorțului, Oana Zăvoranu a postat o fotografie în mediul online, acolo unde păstrează mereu legătura cu fanii ei. „Querida” a publicat o fotografie cu ea, dar și un mesaj în care îi sfătuiește pe fanii ei să nu mai creadă tot ce se spune despre familia ei.

„Vă pup și vă iubesc. Și să nu mă credeți decât pe mine”, a transmis bruneta.

Mesajul a continuat cu o declarație de dragoste pentru soțul său: „Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *