sâm. apr. 13th, 2024

O femeie din Houston, Texas a fost acuzată, săptămâna aceasta, pentru că a furat un bilet de loterie de 1 milion de dolari de la vărul său. Femeia a pledat vinovată în fața instanței și urmează să fie condamnată la închisoare.

Procurorul districtual al zonei, Nassau Anne T. Donnely, a făcut publică pledoaria femeii printr-un comunicat de presă vineri, spunând că Iris Amador Argueta, în vârstă de 34 de ani, și-a recunoscut fapta în fața instanței.

„Această inculpată a crezut că a câștigat jackpot-ul când a furat biletul câștigător de 1 milion de dolari al vărului ei. Dar acțiunile ei lacome au marcat și sfârșitul norocului ei, iar acum va face închisoare pentru fapta sa.”, a explicat acesta.

O investigație comună condusă de Departamentul de Poliție din Glen Cove și biroul lui Donnelly a constatat că victima, vărul lui Argueta, a cumpărat un bilet, cu doar 5 dolari, la Loteria statului New York de la un magazin din Glen Cove, pe 28 octombrie 2020. Când victima a răzuit biletul și-a dat seama că a câștigat.

Cum și-a păcălit femeia vărul

Ancheta a arătat că victima i-a cerut rudei sale să revendice premiul în numele său, pentru a rămâne anonim și i-a promis 50.000 de dolari din premiu. Argueta, care locuia la acea vreme în Virginia, a fost de acord să revendice premiul în numele victimei și a mers la New York pentru a primi câștigurile.

După câteva săptămâni, Argueta a mers să predea documentele vărului său, însă, la bărbat a ajuns doar suma de 13.436 de dolari în numerar. Argueta i-a explicat că restul banilor au fost păstrați de loterie pentru impozite.

https://4dff996afffb315745b12d73089f0b28.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

La scurt timp, victima a găsit un comunicat de presă de pe site-ul NYS Lottery în care spunea că Argueta a revendicat premiul de 1 milion de dolari, dar a primit suma de 537.440 de dolari după ce au fost oprite taxele.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *