sâm. apr. 13th, 2024

Șase inventatori din Arad își vor prezenta creațiile la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, care se va desfășura la finalul lunii aprilie. Este vorba despre proiecte inteligente, precum un taxi aerian, dar și un sistem de propulsie revoluționar care elimină elicea.

Liderul grupului de inventatori români care va merge la Geneva este profesorul Dan Sobol. Inginerul a proiectat un aparat de zbor care va putea fi folosit ca un taxi aerian. Totodată, profesorul a realizat și un nou sistem de propulsie.

Aparatul de zbor va putea fi folosit pentru transportul bunurilor, dar și în agricultură.››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Am conceput o soluție nouă de propulsie și tracțiune și poate fi aplicată în procesele industriale. Va fi un nou tip de turbină. Sunt o mulțime de avantaje printre care consumul de carburant mai mic, performanțe mai mari, turbulențe foarte mici.

„Am conceput o soluție nouă de propulsie și tracțiune și poate fi aplicată în procesele industriale. Va fi un nou tip de turbină. Sunt o mulțime de avantaje printre care consumul de carburant mai mic, performanțe mai mari, turbulențe foarte mici

sursa aici

PauseUnmute

Loaded: 54.22%

Remaining Time -2:31Picture-in-PictureFullscreen

SOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *