mie. nov. 29th, 2023

Apar informații noi în cazul morții tragice a Anei Daraban, ucisă de o haită de câini pe marginea lacului Morii din Capitală. Medicii legiști au făcut, duminică, autopsia și spun că sfârșitul a venit după o hemoragie masivă din zona arterei femurale.

Bărbatul care a salvat-o pe femeie la primul atac spune că a informat public poliția, primăria și ASPA încă din septembrie anul trecut, că în aceeași zonă există o haită de câini. Dar în loc să colaboreze, oficialii și-au pasat responsabilitatea de la unii la alții.

Mai multe echipaje ale Politiei, Jandarmeriei și de la ASPA sunt în continuare la intrarea în câmp, unde a fost atacată femeia, pentru că zona este în continuare considerată nesigură. Sâmbătă, angajații de la ASPA au prins doar doi dintre cei opt câini pe care oamenii susțin că i-au văzut în zonă.

Înarmați cu lațuri și cu puști cu tranchilizante, angajații ASPA au alergat toata ziua pe câmp să prindă câinii care ar fi atacat-o pe Ana. Parcă sfidători, doi dulăi de culoare neagră se plimbau în departare, în iarba înaltă. După câteva ore de vânătoare, au reușit să captureze alți doi câini.

Cu inima grea, la fața locului au venit și prietenii de maratoane ai Anei Oros Draban.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *