joi. dec. 7th, 2023

În plin război între carteluri, o groapă comună cu 47 de saci cu rămășițe umane a fost descoperită sub ringul de dans al unui club de noapte din Mexic.

Descoperirea sumbră, despre care se crede că are legătură cu temutul cartel Jalisco New Generation, unul dintre cele mai violente din Mexic, a avut loc săptămâna trecută, după arestarea a nouă presupuși membri ai cartelului.

Polițiștii au fost conduși de suspecți la un depozit industrial transformat în club de noapte în Tenango del Valle, la aproximativ o oră de Mexico City.

Acolo, oamenii legii au fost nevoiți să folosească un excavator pentru a sparge podeaua din clubul de noapte.

Anchetatorii îngroziți au descoperit sub podea o groapă comună în care au găsit saci cu părți de corpuri umane despre care se crede că ar fi ale a cel puțin 20 de persoane, notează The Scottish Sun.

În total, 47 de saci plini cu rămășițe umane au fost luați pentru examinare medico-legală, a relatat presa locală. Numărul exact al victimelor și identitatea acestora rămân necunoscute.

La fața locului au fost găsite atât haine de bărbați, cât și de femei. Poliția a fost condusă la mai multe locații diferite, inclusiv la depozitul din Tenango del Valle.

Mai mult, violențele din Mexic au escaladat în ultimele săptămâni în urma arestării fiului lui El Chapo, Ovidio Guzman, în vârstă de 32 de ani.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *