mar. feb. 7th, 2023

Simona Halep (31 de ani) a mers însoțită la o terasă din Dubai, acolo unde sportiva noastră se antrenează, înaintea procesului pentru dopaj în care este implicată.

Simona Halep a luat masa în doi, iar campioana tenisului s-a dat singură de gol! „Simo” a pus pe Instastory o fotografie în care se vede că la masa ei au fost așezate două tacâmuri.

Simona Halep, masă în doi urmată de răsfăț în costum de baie! Sportiva s-a dat singură de gol: cu cine a petrecut o zi de neuitat la Dubai

Simona Halep nu s-a ferit de ochii curioșilor și a luat masa pe plajă, la o terasă, alături de încă o persoană! Nu e așa greu de ghicit cine a însoțit-o pe româncă! Ea a mers la Dubai cu trei colaboratori – preparatorul fizic Fabien Cosmao, sparring partnerul Vasile Antonescu și  Mihai Pal de la clinica Kinetic Sport & Medicine, așa că, cel mai probabil, unul dintre cei trei a luat masa cu fostul lider WTA.

După ce Simona Halep s-a fotografiat alături de francezul Fabien Cosmao, în timpul unei plimbări prin Dubai, imaginea a generat speculații în mediul online. Cei care speră că „Simo” își va reface viața cât mai repede după divorțul de Toni Iuruc au avut câteva comentarii savuroase după apariția imaginii cu Halep și Cosmao.

„Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, au fost câteva dintre reacțiile utilizatorilor de Twitter.

Simona Halep a făcut furori la piscină

Simona Halep a petrecut duminică o zi de neuitat la Dubai, luând o pauză de la antrenamente. Ea a mers și la piscina situată lângă celebrul hotel de lux Burj al Arab, într-un costum de baie format dintr-o singură piesă.

Nu este exclus ca Simona Halep să dorească să se acomodeze cu orașul, în speranța că i se va ridica suspendarea și va putea participa la turneul WTA 1000 de la Dubai, programat în perioada 19 – 25 februarie 2023.

După ce a picat testul anti-doping la US Open 2022, Simona Halep a părăsit de mai multe ori România: fostul lider WTA a petrecut o vacanță în Grecia, la Atena, apoi a mers la Londra (Marea Britanie), chiar de Crăciun.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *