mar. feb. 7th, 2023

Decizie dură luată la PRO TV la început de an! A fost desființată o emisiune importantă de sport, iar după această decizie mai mulți realizatori și jurnaliști au părărsit trustul media. Iată despre cine este vorba. Printre aceștia este vorba și despre celebra prezentatoare Ioana Cosma.

Deținut de PRO TV SRL, canalul de televiziune PRO Arena urmează să renunțe la emisiunea „Ora exactă în sport”, iar Mihai Mironică și Ioana Cosma, prezentatorii emisiunii, au fost anunţaţi de rezilierea contractului de colaborare.

Ultima ediţie a emisiunii va fi difuzată în data de 5 februarie 2023

Publicația Fanatik a notat că „Ora exactă în Sport” de la PRO Arena nu se va mai difuza. Realizatorii emisiunii, Ioana Cosma, cu o experiență de 28 de ani în trustul PRO și Mihai Mironică au fost anunţaţi de încetarea colaborării.

Așadar, ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de 5 februarie 2023, urmând ca, începând cu data de 6 februarie, emisiunea să fie înlocuită de alte programe şi evenimente sportive.

De-a lungul timpului, canalul de televiziune a avut mai multe denumiri, cum ar fi TV Sport, Sport.ro și Pro X. Ultima denumire de PRO Arena a intrat în vigoare începând cu 4 aprilie 2022.

Șeful departamentului de sport pleacă de la PRO TV

Alături de Mihai Mironică și Ioana Cosma, care în anul 2021 a comentat meciuri la Euro 2020, încă alți cinci colegi vor părărsi postul TV. Este vorba despre producătorul emisiunii, Leonard Badea, dar şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *