lun. feb. 6th, 2023

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii! Ea urmează să se căsătorească cu iubitul ei, George Restivan, în vara anului 2023. Mai mult decât atât, cei doi își doresc și un copil cât mai curând.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data cununiei civile. Cei doi îndrăgostiți speră să aibă cât mai devreme și un copil.

Fosta soție a lui Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, este în culmea fericirii, pentru că urmează să se căsătorească cu iubitul ei, George Restivan.

Au ales data cununiei civile

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, a declarat că își dorește să devină din nou mamă. Cei doi iubiți au mers la Primăria Sectorului 5 și au depus actele pentru căsătorie.

Adriana și George se vor căsători oficial pe 7 iunie 2023. Cei doi și-au să devină oficial o familie încă de anul trecut, însă procedurile legale nu au permis ca evenimentul să fie organizat într-o perioadă scurtă de timp.

„La Primărie totul a mers foarte bine, toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut, am fost și anul trecut, ca să încercăm să facem căsătoria, dar acum avem toate actele, am ales și data, suntem foarte bucuroși”, a afirmat George Restivan, pentru WOWnews.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *