mar. feb. 7th, 2023

Sebastian Vettel a impresionat o lume întreagă, după ce a postat o imagine care îl înfățișează alături de fostul mare campion mondial, Michael Schumacher. Starea legendarului pilot de Formula 1 este o necunoscută, după accidentul groaznic din 2013.

Omagiul lui Sebastian Vettel pentru Michael Schumacher. Imaginea care a făcut lumea să plângă

Vettel nu mai concurează în Formula 1, după o carieră impresionantă, în care a cucerit de 4 ori titlul mondial, cu Red Bull. Campionul german a recunoscut că mentorul său a fost legendarul Michael Schumacher, septuplul campion mondial. Acesta a suferit un accident groaznic, de ski, în 2013, iar lumea nu mai știe nimic de starea lui. Lui Vettel îi este dor de vremurile când primea sfaturi de la marele campion și a postat o imagine emoționantă pe contul de Instagram.

Poza îl înfățișează pe marele Michael Schumacher cum îl sfătuiește pe tânărul Vettel, în timp ce acesta aștepta startul unei curse de karting. „În așteptarea ordinelor” a fost comentariul postat de Vettel. Pilotul a participat la turneul de la Kerpen, aceeași locație în care și-a început și Schumacher cariera.

3 ianuarie a fost mereu o zi specială pentru familia lui Michael Schumacher. Septuplul campion mondial al Formulei 1 împlineşte 54 de ani.

Însă aniversarea este mai tristă de 9 ani. Şi asta pentru că legenda Marelui Circ a ieşit din viaţa publică în urma unui accident cumplit suferit în finalul anului 2013. El se afla la schi, într-o staţiune franceză, atunci când s-a lovit de un copac. Iar impactul a avut urmrări catastrofale pentru german.

Astfel, el a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală care nu i-au permis o recuperarea completă. El se află din septembrie 2014 la reşedinţa sa din Gland, o micuţă localitate elveţiană. Totuşi, copiii săi au ales să posteze mesaje emoţionante pe reţelele de socializare în care au încercat să îşi aducă aminte de momentele extraordinare petrecute împreună cu tatăl lor în trecut.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *