mie. nov. 29th, 2023

Nu contează ziua dacă îți este hărăzit să iei biletul câștigător. Astfel, vineri 13 s-a dovedit a fi ziua norocoasă pentru o persoană care a câștigat premiul cel mare estimat la 1,35 miliarde de dolari, după o perioadă de trei luni și 25 de extrageri în care nimeni din SUA nu a câștigat marele premiu.

Premiul cel mare a fost câștigat

Câștigătorul, al cărui nume nu este încă cunoscut, a depășit o cotă de 1 la 302,6 milioane și și-a cumpărat biletul în Maine, fiind pentru prima dată când acest stat a câștigat premiul cel mare la loteria Mega Millions, scrie The Guardian.

„Felicitări loteriei statului Maine, care tocmai a câștigat primul jackpot Mega Millions”, a declarat Pat McDonald, directorul loteriei din Ohio și directorul principal al consorțiului Mega Millions, într-o declarație sâmbătă dimineață.

Mega Millions se joacă în 45 de state, precum și în Washington, DC, și în Insulele Virgine americane.

Jackpotul a fost al doilea cel mai mare din istoria Mega Millions și a patra oară când jocul a avut un câștig de un miliard de dolari. Premiul cel mai mare la acest joc a fost câștigat în octombrie 2018 – 1,53 miliarde de dolari revendicat de un singur posesor de bilet din Carolina de Sud.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *