lun. feb. 6th, 2023

Avocata familiei Elodiei Ghinescu rupe tăcerea după ce s-a anunțat că Cioacă ar putea fi eliberat mai devreme din închisoare. Ea spune că acesta a primit deja tratament preferențial în închisoare.

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat mai devreme din închisoare pentru bună purtare. Acesta avea de executat 15 ani și opt luni, după gratii.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre această situație. Ea a mărturisit că pune la îndoială veridicitatea deciziei Instanței din Pitești cu privire la sentința lui Cristian Cioacă.

„Inițial pedeapsa a fost mai mare, de 18 ani. Însă dumnealui (n.r. Cristian Cioacă) a contestat sporul ce i s-a acordat și Instanța din Pitești i-a înlăturat din spor și a rămas doar 15 ani și opt luni.

Din acest considerent spun eu că nu a avut în vedere la acel moment – și poate că nici la acest moment nu o să aibă în vedere – adevăratele aspecte care ar conta în acest dosar și anume: faptul că dumnealui nu a recunoscut niciodată săvârșirea faptei, că a săvârșit fapte deosebit de grave, a încercat să șteargă urmele crimei, a dat publicității conținutul corespondenței electronice a Elodiei.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *