mar. feb. 7th, 2023

Toată lumea o știe pe Marilena, actuala soție a lui Gică Hagi, femeia care i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Ei bine, femeia despre care jucătorul lui Rangers, Ianis Hagi, spune că este inima familiei a fost prinsă în timp ce „călca pe bec”.Imaginile cu ea au devenit virale în scurt timp, însă multora nu le-a venit să creadă că Marilena Hagi este în stare de așa ceva.

Soția lui Gică Hagi, Marilena a fost prinsă în timp ce „călca pe bec”!

Marilena Hagi este o persoană extrem de discretă. Soția marelui Gică Hagi s-a ferit mereu să iasă-n față, însă a fost mereu în spatele fiecărei reușită a familiei. Numai că Marilena are momente în care nu se poate ascunde de curiozitatea jurnaliștilor. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când a fost surprinsă în timp ce a încălcat regulile de circulație.

Paparazzi SpyNews au fotografiat-o pe partenera de viață a „Regelui” cum „a călcat pe bec”. Pe becul roșu al semaforului, în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Mama lui Ianis și a Kirei Hagi nu a mai avut răbdare la una dintre intersecțiile semaforizate și a demarat, chiar dacă legile rutiere îi interziceau acest lucru. Din fericire, această imprudență a doamnei Hagi nu a avut repercusiuni pentru ea și ceilalți participanți la trafic.

Au apărut fotografiile care dovedesc totul

Fostul mare fotbalist a condus-o pe Marilena la altar la patru ani după divorțul de prima soție, Leni, și de atunci sunt nedespărțit.

Kira, fata lui Gică Hagi, este o tânără actriță cu o carieră promițătoare, care joacă la Hollywood. Fiul său, Ianis, îi calcă pe urme. Tânărul în vâsrtă de 21 de ani este cel mai bine plătit jucător de la Rangers, 1,1 milioane de euro pe sezon. Deși cei trei sunt extrem de cunoscuți și obișnuiți să fie în lumina reflectoarelor, Marilena Hagi este o fire mai discretă. Ei nu îi place să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, soția lui Gică Hagi a reușit să fie surprinsă într-o ipostază inedită pe străzile din București.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *