mie. nov. 29th, 2023

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, este una dintre cele mai apreciare artiste de muzică populară. Recent, aceasta a dezvăluit ce pensie are, după 40 de ani de activitate.
În cadrul unui interviu mai vechi, interpreta de muzică populară declara că primește o pensie de 1.200 de lei, însă nu era destul pentru a se putea întreține. Între timp, pensia artistei a depășit 2.000 de lei, iar atunci când a vorbit despre acest subiect, fanii de pe contul de socializare au criticat-o dur. „Eu am ieşit la pensie şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, în urmă cu mai mult timp, potrivit Wowbiz.
Între timp, pensia vedetei s-a mai mărit, însă tot era puțin pentru un artist. „De la discuțiile cu pensia, m-a și înjurat lumea pe Facebook. Îi rog frumos să nu mă mai înjure, că am trecut și eu de două mii de lei. Și cu indemnizația am făcut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu și acum plătesc impozite și poate mulți dintre dumneavoastră primiți pensie”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, într-o emisiune TV.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *