lun. feb. 6th, 2023

Alexandru Pițurcă a depus în sfârșit mărturie în procesul în care fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, este acuzat de omor. Cei doi au vorbit la telefon cu puțin timp înainte să se întâmple nenorocirea, iar băiatul fostului selecționer a dezvăluit care a fost subiectul discuției și cât a durat convorbirea.

Alexandru Pițurcă, martor în procesul lui Mario Iorgulescu. Băiatul fostului selecționer a dat declarații la tribunal

După mai multe amânări, cauzate de unele proceduri, Alexandru Pițurcă a dat în sfârșit declarații în procesul în care Mario Iorgulescu este acuzat de omor. Fiul fostului selecționer a fost audiat la Tribunalul București, după ce a discutat înainte de accident cu Mario Iorgulescu. A ajuns pe lista martorilor, după ce anchetatorii au analizat convorbirile telefonice care s-au făcut în ziua respectivă de pe telefonul inculpatului.

Alexandru Pițurcă și-a început depoziția cu o veste surpriză. A spus că Mario Iorgulescu i-a cerut bani în ultimele luni.

„Sunt la dispoziția dumneavoastră, vreau să vă ajut. Nu l-am văzut pe inculpat de câteva luni. Eram prieteni, m-a contactat între timp să-mi ceară bani împrumut. Tuturor prietenilor le-a cerut sume de bani. Eu l-am refuzat și nu i-am răspuns cu privire la bani”, a spus Alexandru Pițurcă.

Fostul fotbalist a dezvăluit și ce s-a întâmplat în noaptea în care a vorbit cu Mario Iorgulescu, cu puțin timp înainte de accident.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *